Gave til kjæresten

Eksklusiv Parfyme
Å kjøpe parfyme som en gave til kjæresten kan være risikabelt. Selv om du synes en parfyme lukter godt betyr det ikke at mottakeren liker den. Duftpreferanser er forskjellige fra person til person, kjøp derfor bare parfyme hvis du er helt sikker på hva mottakeren liker og misliker. Når det er sagt, å kjøpe parfyme er et godt gavetips, og dette er en gave som alltid et populær! Hvis parfymen du kjøper er av et kjent merke, så kan du være sikker på at den kommer til å bli meget godt mottatt. Her er noen smarte tips å huske på når du kjøper parfyme som en gave.

 

Et par forslag til å gode parfymegavetips

  • Sjekk ut hva slags duft mottakeren liker. Liker hun blomstrete parfymer eller er det andre spennende dufter hun foretrekker? Går hun for musk eller har hun en preferanse for en jordnær orientalsk parfyme? Du kan sjekke hennes sminkebord eller finne det ut ved å legge stille spørsmålet nonchalant i en tilfeldig samtale.
  • Kjøp parfymen med den duften hun foretrekker. Hvis du ikke aner hvilken parfyme som kan passe kan du gi  en flaske badesalt, kroppsolje eller til og med såper.
  • Ikke bestem deg fort. Tenk over det. Sjekk ikke bare ut de store butikkene, men også nabolagets apotek, de fleste ganger kan du få en meget god handel på slike steder. Kjøp gjerne parfyme på TaxFree når du reiser utenlands, eller bestill på nettet for å oppnå ekstra gode priser
  • Man må ta hensyn til personens alder når du velger en parfyme. En ung kjæreste foretrekker noe lett og ledig i forhold til en eldre bestemor som muligens vil foretrekke en tung orientalsk parfyme.

Gode gavetips når du skal kjøpe parfyme

  • Kontroller at det er mulig å bytte parfymen i den butikken du velger. Du ikke vil at mottakeren skal ende opp med et produkt som hun aldri vil bruke og som ikke kan byttes.

Prøv å unngå

  • Ikke kjøp parfyme for en person som normalt ikke bruker parfyme eller som har en tendens til å holde seg borte fra alle sterke lukter. Du vet aldri, kanskje hun er allergisk for enkelte dufter?
  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Parfyme, et duftende gavetips!
smakfullt gavetips

Foto: Anbjørg Bergwitz

Har du lyst til å overraske din kjære med en personlig gave i hverdagen? Da har vi et godt gavetips å komme med.

Overrask henne med en kjærlighetsgave – hjemmelaget middag!

Hvem har vel ikke opplevd å bli matlei innimellom? For vår del oppleves det verst å lage den samme retten om igjen og om igjen. Da er det ”your time to shine” med dette gavetipset!! Finn gjerne på noe kreativt og ta en sjanse på kjøkkenet med en helt ny og spennende rett som du kan overraske henne med. Har hun i tillegg hatt en stressende uke med mye å gjøre, vil dette komme som en gledelig overraskelse og et deilig avbrekk fra hverdagens kjas og mas. Alle drømmer vi vel om å bli litt oppvartet i ny og ne?

Du kan innlede det hele med å møte henne innenfor døra i det hun kommer hjem fra arbeid eller skole. Da kan du stå klar med et glass rødvin når hun kommer inn døra og geleide henne til sofaen i stua der hun kan legge seg ned med bena høyt og få pustet godt ut. Nå er det du som skal være sjefen! Sett gjerne også på litt rolig musikk som du vet hun liker godt og la henne synke ned i sofaputene med et smil om munnen, mens duften fra deilig mat fyller rommet.

Hva skal du servere som en gave til kjæresten?

Er du i tvil om hva du skal servere? Selv om du selv kanskje aller mest har lyst på en stor saftig biff, er det ikke alltid jentene har like lyst på det. Det betyr allikevel ikke at derfor må å gå for en spinkel salat. Av matretter kan vi komme med forslag som kylling eller fisk akkompagnert av en deilig saus (gjerne med din egen lille touch på), ovnsstekte krydrede poteter og en fargerrik salat. Det trenger ikke nødvendigvis å være så veldig avansert det du lager til henne, hjemmelaget mat fra noen man er glad vil garantert uansett være en sikker slager!

 

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook