Gavetips til han

Kreativt gavetips

Foto: Anbjørg M. Bergwitz

Dette er en bursdagsgave alle jenter drømmer om – det å bli bortskjemt en hel dag. Alle jenter blir vel lei av klærne de har fortere enn de får brukt dem.  De fleste føler nok alltid behov for oppdateringer i klesskapet. Ingenting er vel da bedre enn en åpen lommebok og velvillighet fra din side! Dette er både en perfekt gave fra mor eller far, men også fra kjæresten. Hun vil nok sette pris på at hun får lov til å bruke tid og prøve plagg etter plagg, og at oppmerksomheten er rettet mot å finne noe fint som både du og hun liker godt.

Dette kreative gavetipset passer også til gutter

På den annen side kan en slik personlig gave like gjerne være et fint gavetips til kjæresten din dersom han kanskje har en litt tynnslitt garderobe som du bare klør i fingrene etter å freshe opp. I tillegg til at du får frisket opp den gamle garderoben hans, vil en dag der fokuset er fullt rettet mot han være en suksess.

Tenk hygge i løpet av dagen og kos dere masse!

For å sikre at dagen blir mest mulig vellykket råder vi deg til å for eksempel følge Ikeas tankegang – legg opp en rute med naturlige spisepauser slik at dere kan får samlet litt energi til å fortsette shoppingen i det uendelige og få maksimalt ut av dagen begge to. Det kan være lurt av dere å sette noen mål for hva slags klær eller annet dere har lyst til å finne sammen, ellers så kan dere jo bare ta det på sparket og ta med det dere finner på veien som er fint. Foreslå uansett mange ting hun eller han kan prøve og det viktigste av alt er å ha det morsomt sammen og kose deg maksimalt!

  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Gi en shoppingdag i gave!

Farsdag betyr tid for en pust i bakken for mannen i huset. Dagen feires hos mange med kaker, godteri, snacks og en god middag. Butikk-kjedene frister ofte med flotte tilbud rundt denne dagen, noe som forteller oss at det er tid for gaver.

Mange fedre interesserer seg for fotball. Foto: conray

Farsdagsgaver behøver ikke bestå av sokker, tøfler eller andre A4-presanger. Kjøp en litt sporty gave – og få en veltrent og positiv farsfigur i retur. Alt fra en fotball til nye joggesko fungerer for en mann som er både fleksibel og lysten på å legge inn litt sportslig aktivitet i hverdagen.

Har du litt lite fantasi med tanke på akkurat hvilken sporty farsdagsgave du kan kjøpe, så finnes det haugevis av muligheter til å kjøpe diverse gavekort. Da vil det være anlegg for at far i huset får velge seg akkurat den gaven han ønsker seg. Eventuelt kan du melde ham inn på et treningssenter i noen måneder  for å se hvorvidt han er sulten på å begynne den fysiske aktiviteten.

Noen konkrete farsdagsgavetips fra oss:

– Fotballsko eller joggesko. Pass på at du får riktig størrelse!
– Ny treningsskjorte.
– Innmelding på et treningssenter.
– Gavekort på et sted der du vet at han får lyst til å handle noe.

  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Kjøp en sporty farsdagsgave

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook