Smykker

For de som virkelig er kreative og som er flinke med hendene, kan det være en god idé å lage hjemmelagde smykker i gave. Man kan gi det til hvem som helst; Mor, søster, tante, venninne osv, men vil nok motta mest begeistring fra en kvinne.

Det er mye å velge mellom i perlebutikkene (Tatt av Mollycakes/flickr)

For å lage egne smykker må man være kreativ, tålmodig, oppfinnsom og fingernem. Man må sette av mye tid for å lage gaven, særlig dersom man er nybegynner.. På den andre siden blir det en veldig personlig presang, og du kan si til vedkommende at hun er den eneste i verden med akkurat det smykket. Dette er en gave som virkelig oser av omtanke, og vil sannsynligvis mottas med stor begeistring!

Selv om det økonomisk sett ofte kan lønne seg å lage gaver selv, er det ikke alltid dette stemmer med hjemmelagde smykker. Perler kan være ganske dyrt, men det kommer selvfølgelig an på hvor du handler. Som regel er det billigere på nett enn i butikk.

Dersom du er nybegynner på smykkelagingsfeltet, finnes det kurs man kan melde seg på, og også guider på nettet. I de fleste store norske byer, er det butikker som selger perler og alt annet du trenger for å lage smykkene.

  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Personlig gave – Hjemmelagde smykker

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook