12 april 2023

Gi et cruise i gave

Et minicruise kan være vel så hyggelig

I en ellers svært så stressende hverdag er det mange som søker roen enten ved eller på sjøen, men har man ikke egen båt kan sistnevnte bli litt mer komplisert enn først antatt. Dog finnes det gode alternativer til å kjøpe seg en båt, man kan for eksempel kjøpe seg inn på ett av de mange cruisene som arrangeres, og da jordens overflate er dekket av to tredjedeler vann, er det kun fantasien og lommeboka som setter grenser for hva du kan velge og vrake blant. Og har du tenkt å gi gaven som aldri glemmes, er et gavekort på et av disse den ultimate gaveidé.

Har man råd og lyst er det selvfølgelig fristende med en tur på asurblått hav under tropesol rundt palmedekte sydhavsøyer, men det behøver ikke nødvendigvis være slik for at det skal bli en fin tur. Det arrangeres flere såkalte minicruise av kortere varighet i mere lokale farvann, og en dag på soldekket på en av disse, holder seg ikke tilbake for opplevelsen de større cruiseskipene har å by på, så lenge værgudene er i godt humør. Dette er altså et gavetips som enkelt kan justeres etter hvor mye penger du har lyst til å bruke.

Likeledes kan et gavekort på et minicruise med en av de ordinære fergene være vel så bra, og flere av dem har et rikholdig tilbud med både restauranter, nattklubber, soldekk og gode handlemuligheter ombord. Overrask derfor gjerne din kjære med en tur med en av disse, og nyt noen late dager ombord.

  • Gavetips:
  • Kommentarer er skrudd av for Gi et cruise i gave

Comments are closed.

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook