22 mai 2024

Gi en middag i gave til kjæresten

smakfullt gavetips

Foto: Anbjørg Bergwitz

Har du lyst til å overraske din kjære med en personlig gave i hverdagen? Da har vi et godt gavetips å komme med.

Overrask henne med en kjærlighetsgave – hjemmelaget middag!

Hvem har vel ikke opplevd å bli matlei innimellom? For vår del oppleves det verst å lage den samme retten om igjen og om igjen. Da er det ”your time to shine” med dette gavetipset!! Finn gjerne på noe kreativt og ta en sjanse på kjøkkenet med en helt ny og spennende rett som du kan overraske henne med. Har hun i tillegg hatt en stressende uke med mye å gjøre, vil dette komme som en gledelig overraskelse og et deilig avbrekk fra hverdagens kjas og mas. Alle drømmer vi vel om å bli litt oppvartet i ny og ne?

Du kan innlede det hele med å møte henne innenfor døra i det hun kommer hjem fra arbeid eller skole. Da kan du stå klar med et glass rødvin når hun kommer inn døra og geleide henne til sofaen i stua der hun kan legge seg ned med bena høyt og få pustet godt ut. Nå er det du som skal være sjefen! Sett gjerne også på litt rolig musikk som du vet hun liker godt og la henne synke ned i sofaputene med et smil om munnen, mens duften fra deilig mat fyller rommet.

Hva skal du servere som en gave til kjæresten?

Er du i tvil om hva du skal servere? Selv om du selv kanskje aller mest har lyst på en stor saftig biff, er det ikke alltid jentene har like lyst på det. Det betyr allikevel ikke at derfor må å gå for en spinkel salat. Av matretter kan vi komme med forslag som kylling eller fisk akkompagnert av en deilig saus (gjerne med din egen lille touch på), ovnsstekte krydrede poteter og en fargerrik salat. Det trenger ikke nødvendigvis å være så veldig avansert det du lager til henne, hjemmelaget mat fra noen man er glad vil garantert uansett være en sikker slager!

 

1 kommentar til Gi en middag i gave til kjæresten

Avatar

Line

juni 1st, 2011 at 6:05 pm

Så koselig, veldig fint gavetips, om måltidet blir ekstra godt så kanskje man kan lage en fin oppskriftssamling med gode oppskrifter 🙂

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook