Gavekort

En dag i det grønne kan være et fint gavetips

Er man for eksempel i et parforhold og har litt dårlig samvittighet for å finne på ting å gjøre som partneren kanskje ikke alltid vil være med på, kan man gi litt ekstra oppmerksomhet ved å gi et gavekort hvor partneren selv kan velge å bruke en helaften ute, helt på egenhånd eller sammen med gode venner eller venninner.

Har man barn sammen er det en selvfølge at man som giver selv blir hjemme med dem, slik at partneren føler han eller hun får full frihet til å nyte en slik friaften sammen med vennene sine. De kan gå på kino, spise middag, nyte en drink, ja stort sett hva som helst, uten å måtte bekymre seg for hvordan det står til der hjemme.

Skulle partneren derimot heller ønske å tilbringe helaftenen hjemme, men fortsatt sammen med vennene sine, kanskje i forbindelse med en eller annen form for party eller kanskje sportsarrangement på tv, kan man tilby seg å både hente og kjøre venneflokken før og etter sammenkomsten, slik at de kanskje kan nyte et glass vin eller øl til maten, uten å måtte bekymre seg for at en av dem skal ut og kjøre etterpå.

Selve gavekortet lager man selv ved hjelp av en datamaskin og skriver, eller man kan tegne det selv for å gi det et mere personlig preg.

  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Gi et gavekort på en tur i det grønne

12 april 2023

Gi et cruise i gave

Et minicruise kan være vel så hyggelig

I en ellers svært så stressende hverdag er det mange som søker roen enten ved eller på sjøen, men har man ikke egen båt kan sistnevnte bli litt mer komplisert enn først antatt. Dog finnes det gode alternativer til å kjøpe seg en båt, man kan for eksempel kjøpe seg inn på ett av de mange cruisene som arrangeres, og da jordens overflate er dekket av to tredjedeler vann, er det kun fantasien og lommeboka som setter grenser for hva du kan velge og vrake blant. Og har du tenkt å gi gaven som aldri glemmes, er et gavekort på et av disse den ultimate gaveidé.

Har man råd og lyst er det selvfølgelig fristende med en tur på asurblått hav under tropesol rundt palmedekte sydhavsøyer, men det behøver ikke nødvendigvis være slik for at det skal bli en fin tur. Det arrangeres flere såkalte minicruise av kortere varighet i mere lokale farvann, og en dag på soldekket på en av disse, holder seg ikke tilbake for opplevelsen de større cruiseskipene har å by på, så lenge værgudene er i godt humør. Dette er altså et gavetips som enkelt kan justeres etter hvor mye penger du har lyst til å bruke.

Likeledes kan et gavekort på et minicruise med en av de ordinære fergene være vel så bra, og flere av dem har et rikholdig tilbud med både restauranter, nattklubber, soldekk og gode handlemuligheter ombord. Overrask derfor gjerne din kjære med en tur med en av disse, og nyt noen late dager ombord.

Farsdag betyr tid for en pust i bakken for mannen i huset. Dagen feires hos mange med kaker, godteri, snacks og en god middag. Butikk-kjedene frister ofte med flotte tilbud rundt denne dagen, noe som forteller oss at det er tid for gaver.

Mange fedre interesserer seg for fotball. Foto: conray

Farsdagsgaver behøver ikke bestå av sokker, tøfler eller andre A4-presanger. Kjøp en litt sporty gave – og få en veltrent og positiv farsfigur i retur. Alt fra en fotball til nye joggesko fungerer for en mann som er både fleksibel og lysten på å legge inn litt sportslig aktivitet i hverdagen.

Har du litt lite fantasi med tanke på akkurat hvilken sporty farsdagsgave du kan kjøpe, så finnes det haugevis av muligheter til å kjøpe diverse gavekort. Da vil det være anlegg for at far i huset får velge seg akkurat den gaven han ønsker seg. Eventuelt kan du melde ham inn på et treningssenter i noen måneder  for å se hvorvidt han er sulten på å begynne den fysiske aktiviteten.

Noen konkrete farsdagsgavetips fra oss:

– Fotballsko eller joggesko. Pass på at du får riktig størrelse!
– Ny treningsskjorte.
– Innmelding på et treningssenter.
– Gavekort på et sted der du vet at han får lyst til å handle noe.

  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Kjøp en sporty farsdagsgave

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook