Julegave

Dette er vel riktig nok en klisjé, men hvem er det vel ikke som setter pris på musikk? God musikk kan man finne i alle sjangre, og et gavetips vi kan komme med kan jo for eksempel være å åpne opp mottakeren sitt sinn for en helt ny sjanger. Dette er en gave som passer til alle anledninger, enten det er snakk om bursdagsgave, julegave, farsdagsgave eller en annen type gave. Dette er en personlig gave som er fin å gi bort uansett anledning.

Lag din egen personlige musikkgave

Du kan eksperimentere og kjøpe en tilfeldig plate som fanger din interesse, kjenner du personen du skal gi gaven til godt er det stor sannsynlighet for han eller hun også blir nysgjerrig.Et annet alternativ er å selv komponere din egen cd, med dine favoritter. Eller en typisk mix-tape med noen låter som du forbinder spesielt med personen du skal gi gaven til. Dette er en perfekt gave til både han og henne, og er du ute etter å sjarmere treffer du nok full blink med denne gaven. For å toppe det hele kan du jo også lage ditt eget cover som gjør platen enda mer spesiell. Dette er et økonomisk gavetips som er minst like fint som noen annen gave.

I denne digitale tidsalder der digital musikk tar mer og mer over, kan det være like kult å få en faktisk cd-plate i handa, fra et band med coverhefte og full pakke, i stedet for et gavekort med gir tilgang til musikk en måned på spotify eller lignende steder. Skulle du i tillegg være så heldig å få denne platen signert – har du en sikker  vinner! Ved plateslipp er det ofte slik artistene selv møter opp for å promotere plata si, dette er dermed en gyllen mulighet til å skaffe en personlig hilsen fra artisten.

musikk gavetips

Foto: 123RF.com

  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Det perfekte gavetips – gi lyd!

Julen nærmer seg med stormskritt og det er denne tiden av året man skal gå til innkjøp av julegaver til både fjern og når. Dette pleier som oftest å være en vrien affære da ikke på langt nær alle er like flinke til å skrive ønskeliste og det blir din oppgave å finne ut hva du skal gi bort. Det er her gode gavetips gjør seg godt. Julegaveguide.no har samlet en rekke gjennomtenkte julegavetips som hjelper deg i ditt søk etter julegaver. Julegaveguiden lar deg finne frem til julegaver etter kjønn og rolle i familien og du kan enkelt sortere alle julegavetipsene i flere forskjellige prisklasser.

Velg hvem du vil gi julegave til på toppen og dra på julekulene for å sortere etter pris.

Velg hvem du vil gi julegave til på toppen og dra på julekulene for å sortere etter pris.

Med alle disse gode gavetipsene burde julehandelen gå som en lek, lykke til med årets julegaver!

  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Julegavetips til ham og henne!

Kjærlighetsgaver er ofte ikke enkle å velge. Kjøper du noe som “alle andre kjøper”, så kan det fort bli alt for tradisjonelt. Blomster, sjokolade og slike ting går egentlig aldri ut på dato, men har du planer om å virkelig slå på stortrommen når kvinnen i ditt liv skal premieres, så er en reise til det fjerne et godt alternativ.

Gi en reise til din kjære partner. Foto: steved_np3

Reiser er hovedsaklig en god gave på grunn av at den skaper minner som ikke kan bli slettet. Smykker, blomster og slike ting har ikke helt samme verdi, men er ikke dårlige presanger av den grunn. Verdien av et minne kan være mye større enn verdien av en gjenstand – og nettopp derfor kan det være gunstig med en reise til bursdag eller jul.

Budsjettet på gaven avhenger naturligvis av alder, tykkelse på lommebok og anledning. Dyre utenlandsreiser passer seg egentlig kun til spesielle formål, men det å kunne spandere en weekend på et norsk spa-hotell passer inn til de fleste anledninger der det er vanlig å gi en gave.

Har du lyst til å gi din store kjærlighet en drømmetur, så passer det fint til bursdag eller jul. Minner som blir skapt for livet kan ikke gå i glemmeboken, noe som betyr at en reise kan være den perfekte gaven på mange måter.

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook