Feriegave

Kjærlighetsgaver er ofte ikke enkle å velge. Kjøper du noe som “alle andre kjøper”, så kan det fort bli alt for tradisjonelt. Blomster, sjokolade og slike ting går egentlig aldri ut på dato, men har du planer om å virkelig slå på stortrommen når kvinnen i ditt liv skal premieres, så er en reise til det fjerne et godt alternativ.

Gi en reise til din kjære partner. Foto: steved_np3

Reiser er hovedsaklig en god gave på grunn av at den skaper minner som ikke kan bli slettet. Smykker, blomster og slike ting har ikke helt samme verdi, men er ikke dårlige presanger av den grunn. Verdien av et minne kan være mye større enn verdien av en gjenstand – og nettopp derfor kan det være gunstig med en reise til bursdag eller jul.

Budsjettet på gaven avhenger naturligvis av alder, tykkelse på lommebok og anledning. Dyre utenlandsreiser passer seg egentlig kun til spesielle formål, men det å kunne spandere en weekend på et norsk spa-hotell passer inn til de fleste anledninger der det er vanlig å gi en gave.

Har du lyst til å gi din store kjærlighet en drømmetur, så passer det fint til bursdag eller jul. Minner som blir skapt for livet kan ikke gå i glemmeboken, noe som betyr at en reise kan være den perfekte gaven på mange måter.

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook