5 mars 2024

Gavebutikkene menn elsker

Modelltog er en undervurdert gave til menn

Skal man handle gaver til en person av det mannlige kjønn, er det noen retningslinjer det kan være greit å følge. Ikke minst i forhold til hvilke butikker man bør oppsøke for å finne gavene, da dette ofte kan variere veldig. Ikke misforstå, man kan sikkert finne mange praktiske unisex-gaver i de fleste butikkene, men noen er forbeholdt kvinner, og noen er forbeholdt menn, sånn er det bare. Og det helt uten å på noen måte være sjåvinistisk.

Når du skal kjøpe gave til mannen vil det være natulig å oppsøke typiske «mannebutikker», som for eksempel verktøyforhandlere, butikker som selger bilrekvisita, eller sportsforretninger med typiske «mannesportsartikler». Heriblant kanskje golf- utstyr, eller tøffe sportsklær. De ansatte kan som oftest også være behjelpelige med gavetips. Butikker med hovedvekt på elektronikk og hifi er også et godt valg, eller en av de mange kjedene som selger alt mulig fra malekoster til modellfly. Velutstyrte fotobutikker er spennende,

Er gaven til mannen med stor M kan noe så enkelt som en billett til nærmeste vaskehall være et godt valg. Full polish og understellsvask til bilen er en undervurdert gave til mannen som har det meste fra før av, og skal det være ekstra fint, spanderer man en innvendig vask også. Teppe- og seterens inkludert.

Et gavekort til nærmeste kebabsjappe eller til et bryggeri er også gode alternativer.

  • Gavetips:
  • Kommentarer er skrudd av for Gavebutikkene menn elsker

Comments are closed.

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook