2 juli 2024

Parfyme, et duftende gavetips!

Eksklusiv Parfyme
Å kjøpe parfyme som en gave til kjæresten kan være risikabelt. Selv om du synes en parfyme lukter godt betyr det ikke at mottakeren liker den. Duftpreferanser er forskjellige fra person til person, kjøp derfor bare parfyme hvis du er helt sikker på hva mottakeren liker og misliker. Når det er sagt, å kjøpe parfyme er et godt gavetips, og dette er en gave som alltid et populær! Hvis parfymen du kjøper er av et kjent merke, så kan du være sikker på at den kommer til å bli meget godt mottatt. Her er noen smarte tips å huske på når du kjøper parfyme som en gave.

 

Et par forslag til å gode parfymegavetips

  • Sjekk ut hva slags duft mottakeren liker. Liker hun blomstrete parfymer eller er det andre spennende dufter hun foretrekker? Går hun for musk eller har hun en preferanse for en jordnær orientalsk parfyme? Du kan sjekke hennes sminkebord eller finne det ut ved å legge stille spørsmålet nonchalant i en tilfeldig samtale.
  • Kjøp parfymen med den duften hun foretrekker. Hvis du ikke aner hvilken parfyme som kan passe kan du gi  en flaske badesalt, kroppsolje eller til og med såper.
  • Ikke bestem deg fort. Tenk over det. Sjekk ikke bare ut de store butikkene, men også nabolagets apotek, de fleste ganger kan du få en meget god handel på slike steder. Kjøp gjerne parfyme på TaxFree når du reiser utenlands, eller bestill på nettet for å oppnå ekstra gode priser
  • Man må ta hensyn til personens alder når du velger en parfyme. En ung kjæreste foretrekker noe lett og ledig i forhold til en eldre bestemor som muligens vil foretrekke en tung orientalsk parfyme.

Gode gavetips når du skal kjøpe parfyme

  • Kontroller at det er mulig å bytte parfymen i den butikken du velger. Du ikke vil at mottakeren skal ende opp med et produkt som hun aldri vil bruke og som ikke kan byttes.

Prøv å unngå

  • Ikke kjøp parfyme for en person som normalt ikke bruker parfyme eller som har en tendens til å holde seg borte fra alle sterke lukter. Du vet aldri, kanskje hun er allergisk for enkelte dufter?

Comments are closed.

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook