Studentgave

smart studentgave gavetips

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Det er vel en velkjent ting at når man er student, så har man dårlig råd.  Det verste med det å ha dårlig råd er å bruke penger på ting man ikke  egentlig har noe særlig lyst på, men som strengt tatt må ha. Eksempler på dette er husholdningsartikler; som vaskemiddel, tannbørste, tannpasta, oppvaskkost, kluter, dopapir og lignende. Dette er kjipe ting å kjøpe inn, og som etterhvert spiser opp en stor del av den tilgjengelig pengepotten en fattig student besitter.

Den perfekte studentgave

Vårt forslag til økonomisk gavetips for å glede studenten med en studentgave er dermed å kjøpe inn disse tingene. Samle gjerne en sekk, poser eller lignende og fyll den opp med alskens ting og tang som er nyttig å ha tilgjengelig for å holde det rent og pent rundt seg. På denne måten åpner du for muligheten til å la hans egne hardt tjente kroner fra den kjipe deltidsjobben heller gå til noe han har virkelig lyst på og som frisker opp hverdagen i større grad enn plumboflasken han må kjøpe inn fordi vasken er tett. Tenk bare på alle tingene du kunne tenkt deg å kjøpe selv og du skjønner at dette er en gave med substans!

Et godt gavetips til moren til den ferske studenten, kan være å for eksempel å putte denne typen gaver inn i gavekalenderen som tidligere var fylt med godterier til jul. Dette er en smart gave, som er morsom, praktisk og mer nyttig enn sjokolade eller annet snop. På tross av den tilsynelatende billige og kjedelige innpakningen blir dette en vel gjennomtenkt og mottatt gave som i bunn og grunn hjelper studenten å hjelpe seg selv.

Tro det eller ei, men det er faktisk forskjell på oppvaskmiddel også, kjøpe noe av kvalitet som river til der det trengs og som ikke lukter direkte oppvaskmiddel. Sleng gjerne også på med en pakke mykt toalettpapir, og du er sikret at det er hvertfall ingen som blir såret.

  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Gavetips til studenten

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook