Opplevelsesgave

Gi en safaritur i opplevelsesgave

Hva med en safaritur i gave?

 Neste gang du skal gi en gave, hva med å finne på noe helt annerledes enn å gi en fysisk ting? Hva med heller å gi en opplevelsesgave? En opplevelse du vet mottakeren av gaven kommer til å huske lenge, ikke minst fordi du selv sannsynligvis også blir med, og ingenting gir så mye glede som opplevelser man deler med andre.

Riktignok finnes det drøssevis av opplevelser man kan oppleve tilnærmet gratis i Norge, men man skal ikke så langt utenfor landets grenser før en helt annen verden åpner seg. Bokstavelig talt. Fisketurer er fint i Norge, ingen tvil om det, men hva med havfiske i den svenske skjærgården, eller i et lite bortgjemt fjellvann på Island? Likeledes kan man ta på «cowboy-ferie» flere steder i Sverige, og enkelte steder i Danmark finnes det tilnærmet desiderte westernrancher man kan bo på, og rent bortsett fra språket, kan man hurtig drømme seg bort til de store slettene på prærien «over there».

Vil man ha det litt mer luksuriøs opplevelse i gave kan man ta på slottsferier både i syd-Sverige, i Danmark generelt, og reiser man enda litt lenger nedover i europa, som for eksempel til Tyskland eller Frankrike, kan man bo som grever. Likeledes kan man besøke og bo på flere vingårder, og litt ettersom hva man føler for å betale for det, kan man bo som grever, eller man kan prøve å være med i det daglige arbeidet på en slik gård. Enkelte steder kan man være med på innhøstingen av druer, og senere få tilsendt en flaske med vin man selv har vært med på å lage. Den perfekte gaven til den som allerede har alt fra før av.

  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Opplevelsesgave, pakk inn en “opplevelsesferie”

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook