23 april 2024

Gi et gavekort på en tur i det grønne

En dag i det grønne kan være et fint gavetips

Er man for eksempel i et parforhold og har litt dårlig samvittighet for å finne på ting å gjøre som partneren kanskje ikke alltid vil være med på, kan man gi litt ekstra oppmerksomhet ved å gi et gavekort hvor partneren selv kan velge å bruke en helaften ute, helt på egenhånd eller sammen med gode venner eller venninner.

Har man barn sammen er det en selvfølge at man som giver selv blir hjemme med dem, slik at partneren føler han eller hun får full frihet til å nyte en slik friaften sammen med vennene sine. De kan gå på kino, spise middag, nyte en drink, ja stort sett hva som helst, uten å måtte bekymre seg for hvordan det står til der hjemme.

Skulle partneren derimot heller ønske å tilbringe helaftenen hjemme, men fortsatt sammen med vennene sine, kanskje i forbindelse med en eller annen form for party eller kanskje sportsarrangement på tv, kan man tilby seg å både hente og kjøre venneflokken før og etter sammenkomsten, slik at de kanskje kan nyte et glass vin eller øl til maten, uten å måtte bekymre seg for at en av dem skal ut og kjøre etterpå.

Selve gavekortet lager man selv ved hjelp av en datamaskin og skriver, eller man kan tegne det selv for å gi det et mere personlig preg.

  • Gavetips:
  • Kommentarer er skrudd av for Gi et gavekort på en tur i det grønne

Comments are closed.

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook