Miljøvennlig gavetips

Fokuset på en grønn planet har økt den siste tiden i tråd med sterk internasjonal politisk innflytelse på det punktet. Miljøbevisstheten blant folk flest øker i tråd med massemedienes fokusering på å bevare kloden slik vi har fått den tildelt. Og du kan være med på å gjøre en forskjell. Kjøper en miljøvennlig bursdagsgave gjør du både jorden og alle rundt deg en stor tjeneste.

Tenk på miljøet når du handler bursdagsgaver. Foto: mrpac-man

Miljøvennlig bursdagsgave? Hva kan det være?“, tenker du kanskje. Alt fra billetter til diverse kulturarrangementer til en lengre vegetarmiddag er gode alternative miljøvennlige gavetips. Hva med produkter som er laget i nærområdet, eller noen delikatesser fra bondens marked?. Et par billetter til en Tippeliga-kamp er heller ikke å forakte.

En miljøvennlig bursdagsgave kan sees på som både en gave til deg, den gir du gir gaven til samt hele verdens befolkning. Du har nok av personlige gaver som ikke hemmer miljøet, men for å hjelpe deg litt på vei, så har vi plukket ut noen konkrete gavetips som både han og henne kan ha god nytte av.

– Kinobilletter
– Billetter til andre kulturarrangementer som fotballkamper, opera m.m.
– Skrapelodd
– En god middag ute på restaurant
– Utvidelse av kanalpakken til TV-en slik at fotballkamper kan bli sett fra egen stue

Det er (nesten) kun fantasien som setter en stopper for deg som ønsker å tenke miljøvennlig når du handler bursdagsgave. Har du et kreativt gavetips? del det i kommentarfeltet nedenfor.

  • Kategori: Geniale Gavetips
  • Kommentarer er skrudd av for Gi en miljøvennlig bursdagsgave

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook