26 februar 2024

Gi et annerledes kurs i gave

Kanskje perlelaging i glass hadde vært noe?

Skal man finne en gave til en man liker, er det som oftest noe enklere dersom vedkommende har en hobby. Folk med hobbyer trenger alltid «ett eller annet» til hobbyen sin, men iblant kan det likevel være vanskelig, spesielt hvis hobbyen er av den litt sære sorten, og man skal være noe over middels interessert i samme tema for overhodet å forstå hva vedkommende trenger eller ønsker seg, eller det kan være på et så høyt nivå, at det rett og slett blir for dyrt. Det er ikke alltid like lett å komme på et kreativt gavetips.

Da bør man snu helt om på hælen og tenke annerledes, og kanskje utfordre gavemottakeren litt. Har vedkommende allerede en hobby, er det nærliggende å tro at han eller hun er rimelig åpensinnet, og villig til å prøve ut nye og spennende ting. Kanskje også totalt fjernt fra det vedkommende allerede interesserer seg for. Og her er det kursing kommer inn i bildet, gi et kurs i gave!

Mennesker er alle forskjellige, så akkurat hva man skal finne på av kurs å gi kan være litt vanskelig, men et godt råd er å simpelthen se litt på hva man har råd til, og hva som er overkommelig å gjennomføre. Et spanskkurs som går to kvelder i uka over åtte måneder er nok litt i drøyeste laget, med mindre vedkommende er spesielt interessert i å lære spansk da, nei, kikk litt rundt på oppslagstavler i kjøpesentrene eller hør med det lokale husflidslaget hva de har å tilby, og om det er mulig å gi et kurs som gave. Mange av disse mindre kursene går kanskje bare over noen få dager, og kan faktisk være utrolig morsomme å være med på. Vi nevner i fleng, kniplingkurs, glassmykkemaking, kunstmaling, sælbustrikking og lefsebaking, for å nevne noen. Sært, spesielt, og veldig veldig moro.

  • Gavetips:
  • Kommentarer er skrudd av for Gi et annerledes kurs i gave

Comments are closed.

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook