30 mars 2024

Gi en personlig gave!

Mange mener at en perfekt gave, er noe som knytter personen som gir til personen som får. Hva er vel da en bedre gave enn noe som er personlig? Det finnes mye man kan gjøre for å gi noe personlig. Barn velger ofte å lage noe selv, og tegninger er kanskje det mest populære, men det kan også forekomme overraskelser fra sløyd- og teksil på skolen.

For voksne er dette litt verre. Hvordan skal far gi en perfekt personlig morsgave, for eksempel? Da må man bruke fantasien. Vårt personlige gavetips kunne ikke blitt mer personlig. Med  dagens teknologi kan man som regel få tak i det villeste fantasien kommer opp med. Vi mener at noe av det beste man kan gi som en personlig gave, er å gi en digital fotoramme. Her kan du for eksempel lage en kalender, der du har et eller flere unike bilder hver eneste måned.

Foto: devilscry

En digital fotoramme trenger heller ikke koste mye, men dette finnes i mange varianter. Du kan enkelt koble fotorammen til PC’en via USB, og føre over bilder og tekst. Du kan velge om det skal være ett bilde, eller et “slideshow” av forskjellige bilder. Dette er en personlig gave som umulig kan slå feil – det hele kommer vel litt an på fantasien på bildene! Gjør det mest mulig personlig også her. Er det en morsgave, ha med bilder fra familien, og spesielt med mor og barn. Bruk fantasien, og vær personlig!

Comments are closed.

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook