14 februar 2024

Gi en gave som engasjerer

De fleste kjenner vel til ideen om å gi gaver som engasjerer mottakeren, men hva med å gi gaver som også engasjerer andre? Er det for eksempel i et bryllup med kjent gjesteliste, kan man med enkle forberedelser virkelig gi en bryllupsgave som engasjerer, og det er kun fantasien som setter grenser. Poenget her er nemlig ikke at man gir selve brudeparet noe, men man gir gavene til de andre gjestene. Dog på en slik måte, at det kommer brudeparet til gode, og gavene skal være av en slik karakter at det også involverer gavemottakeren.

For eksempel kan man gi noen av gjestene et gavekort på grillmat, som kun kan innløses når det skal arrangeres grillparty med brudeparet til stede. Eller man kan gi kino- eller teaterbilletter, som kun kan brukes sammen med brudeparet. Man kan også gi en god flaske vin som skal nytes sammen med brudeparet over en god middag, eller man kan gi en opplevelse av et eller annet slag, gjerne noe så simpelt som en fottur i skogen eller på fjellet, hvor brudeparet kun behøver å møte opp og bli med. Gavemottakeren står for alle forberedelsene.

Man kan også gi en runde med gressklipperen, noe som sikkert vil føre til litt sosialt samvær etterpå.

Nå nevnes det spesielt brudepar i denne artikkelen, men det er ingenting i veien for at man kan bruke ideen i andre sammenhenger også, hva med en bursdagsgave?. Hovedsaken er at man engasjerer andre på en sosial og morsom måte, og ikke behøver det å bli særlig dyrt heller. Som sagt, det er kun fantasien som setter grensen.

Comments are closed.

Liker du gavetipsene våre?

Følg oss på Facebook